Отворени се 14 инженерски работни позиции!

Mикросам е светски-признат лидер во производство на Роботски и ЦНЦ машини за композитни производи (carbon fiber, glass fiber, etc.). Во 30-години Микросам има инсталирано над 250 производни линии во повеќе од 40 земји во светот, како Германија, САД, Русија, Јапонија, Кина, Индија, Израел и Кореа. Глобалните клиенти се водечки во авионска, вселенска, автомобилска, одбранбена и други индустрии, како и врвни истражувачки центри за модерни композити. Заедно со Институтот за Современи Композити и Роботика имаме напредна лабораторија и правиме заеднички развој со бројни компании кои се лидери во примена на композити во светот. 

За повеќе информации за огласите, пристапете на линкот за саканата работна позиција:

МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР – 5 работни места
ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР – 5 работни места
СОФТВЕР ИНЖЕНЕР – 2 работни места
ИТ АСИСТЕНТ – 2 работни места

Рокот за пријавување е до 10.07.2020г.

Само избраните кандидати ќе бидат повикани на интервју.
Со аплицирање, се согласувате вашите информации да се чуваат во нашата база на кандидати во рок од 12 месеци.

 

 

Subscribe

Stay updated with Mikrosam

Mikrosam

Close